over Secutor Security


2006 Secutor Security BV oprichting !

Na ooit als teamleider beveiliging bij Novadic-Kentron te hebben gewerkt startte Yahya Hlimi in 2006 Secutor Security. In eerste instantie vooral bestaande uit evenement- en horeca beveiliging, maar al snel specialiseerde Secutor zich in zorg- en objectbeveiliging. In de jaren daarop startte Hlimi zijn tweede bedrijf namelijk Secutor Safety & Facility, waar hij uiteindelijk zijn “straatcoach concept” onderbrengt en aanbied bij gemeenten. Inmiddels staat de teller op tien aangesloten gemeenten en de volgende staat al weer op de rol!

Hoe werkt Secutor?
Wij kiezen medewerkers uit die over de benodigde opleiding, juiste mind-set en overtuiging beschikken om de beveiliging zoals Secutor die voor ogen heeft uit te dragen. Wij binden en boeien klanten door het bieden van flexibiliteit, kwaliteit , meedenkend vermogen en dat in combinatie met acceptabele tarieven.

Keurmerken
Secutor Security, heeft het felbegeerde keurmerk beveiliging, keurmerk evenementen beveiliging en PSO trede 3 binnengehaald! Met het behalen van de keurmerken en de PSO certificering zet Secutor Security de kroon op haar werk. Tijdens een onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling is gebleken, dat Secutor Security voor personen uit de kwetsbare groepen op een kwalitatief goede wijze werkplekken faciliteert en begeleiding waarborgt. Daarmee behoort zij tot de top 10% van best presterende bedrijven op het gebied van Sociaal ondernemen en zijn wij 1 van de 3 beveiligingsbedrijven in Nederland zijn met PSO trede 3.

Sociaal verantwoord ondernemen
Sociaal verantwoord ondernemen is altijd al een speerpunt geweest voor Yahya Hlimi en dit maakt nog steeds een belangrijk deel uit van ons personeelsbeleid. Secutor brengt Social return in de praktijk door mensen van de straat of met een slechte startpositie perspectief en de kans op een vaste baan te bieden. Misschien nog belangrijker is dat het hen een doel met een diepere betekenis kan geven. Deze mensen vormen nu een onderdeel van Secutor door hun loyaliteit, inzet en motivatie.

Veiligheid daar gaan we Samen voor!

SECUTOR AMBITIE

Anno 2020 is Secutor een partij van formaat en klaar om de markt in Midden- en Noord Nederland verder te verkennen.

De landelijke sociale dienstverlening in opdracht van COA , de beveiliging van consulaten en evenementen in Rotterdam, Amsterdam en Zandvoort geeft blijk van de Secutor ambitie .

De Secutor speerpunten zijn (zorg) beveiliging en Straatcoaching projecten.
Natuurlijk levert Secutor verder alle soorten beveiligingsdienstverlening en gewenste totaaloplossingen.