Ziekenhuisbeveiliging

Waarom Secutor?

Secutor levert hoogwaardig gastheerschap en bevordert het veiligheidsgevoel van zorgprofessionals, bezoekers en cliënten. Bij dit specialisme staat een vereiste combinatie van alertheid, laagdrempelige benaderbaarheid en vriendelijke gastheerschap op de eerste plaats.

Onze inzetbaarheid

Onze beveiligers verzorgen voor u de ontvangst en doorverwijzing van bezoekers/hulpbehoevende waarbij zij dienen als visitekaartje van uw ziekenhuis
Wij de-escaleren agressie en onze medewerkers ondersteunen (indien noodzakelijk) door gepast repressief optreden het ziekenhuispersoneel en helpen situaties controleren.

Onze mensen zijn getraind op bemanning van centrale posten (crisiscentrum) waarbij zij een centrale- en/of operationele rol innemen bij BHV taken. Secutor beveiligers zijn ervaren in het uitoefenen van video toezicht en communicatie waaronder signalering of alarmering richting politie/brandweer

Wij zorgen voor veiligheid in- en om het ziekenhuis waarbij wij signaleren, aanspreken en vervolgens over gaan tot ageren op en registreren van incidenten.

“Voor mij is het teamgevoel, door de samenwerking met iedereen in het ziekenhuis, het meest belangrijk. We worden ingehuurd maar ik voel mij part of the family”

Bayram

“In de zorg maak je alle kanten van de beveiliging mee.

Het kunnen ondersteunen van patiënten en medewerkers geeft mij een goed gevoel.”

Laura