Go to top
Onze diensten
Veelzijdig in beveiliging!
in het kort

Onze diensten

Alarmopvolging

24 uur per dag, 7 dagen per week alarmopvolging. Deskundig en adequaat afgehandeld met daardoor geen risico’s voor eigen medewerkers.

Lees meer…

Evenementenbeveiliging

Secutor Security houdt tijdens het beveiligen van evenementen de touwtjes van de beveiliging stevig in handen. Voorbereiding, teamwork en communicatie zijn daarbij de kernwoorden!

Lees meer…

Woonwijkbeveiliging / Straatcoach

Secutor Security is met de mobile surveillance preventief aanwezig in uw woonwijk. In de avond- en nachtelijke uren rijden wij ter controle langs uw huis of door uw wijk.

Lees meer…

VieCuri medisch centrum heeft als regionaal topklinisch ziekenhuis een belangrijke functie in Noord Limburg. Zeker op het gebied van acute zorg. Daarbij kunnen emoties oplopen en is inzet van beveiliging soms noodzakelijk. Van de andere kant is het de rol van een beveiliger in een ziekenhuis om ook zeker de rol van gastheer op zich te kunnen nemen.

VieCuri heeft in Secutor een goede partner gevonden om haar eigen beveiliging aan te vullen. De punctualiteit, kennis en kunde, het gastvriendelijk optreden waar het kan en stevig optreden waar het moet maken zij samen met onze eigen beveiliging absoluut het verschil.

Ton Heerschop, Manager Safety & Security
VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg