Logistieke beveiliging

Logistieke beveiliging onmisbaar voor een warehouse !

De logistieke beveiliger heeft uw pand al geopend en veilig gesteld voordat uw eerste medewerker of bezoeker arriveert.
Zij kennen de processen en de mentaliteit van uw mensen.

Secutor beveiligers staan professioneel en als een objectieve partij midden in uw organisatie. Toegang verloopt via de beveiliging en in de basis alleen wanneer aangekondigd. Uitzonderingen zijn aan de orde van de dag en daar gaan onze beveiligers vakkundig mee om. Het belang van onze medewerkers is UW belang, want het zijn uw eigendommen en veiligheid waar wij alert en waakzaam zorg voor dragen.

Het is de taak van onze beveiligers iedereen te kennen en op de juiste manier tegemoet te treden. Zij verliezen niet uit het oog dat het doel het voorkomen van diefstal of incidenten is. Door opleiding, ervaring en een professionele houding geven zij invulling aan de uitstraling en beveiliging van uw bedrijf.

Visitatie

Onze beveiligers verrichten, zonder aanziens des persoons, steekproefsgewijs of één op één onderzoek aan tassen, koffers en kofferbakken bij een ieder die het object betreedt en al doende instemt met het bezoekers- en/of bedrijfsreglement !

Toegangscontrole

Iedereen die het terrein of pand betreedt wordt verwelkomd en gecontroleerd op gewenste en geplande aanwezigheid waarna registratie en verstrekking van een bezoekerspas volgt. Ook wordt de bezoeker attent gemaakt op het bezoekersreglement en visitatie bij vertrek.

Toezicht/toegang (dock)deuren

Door justitie gescreende beveiligers zien toe op het verlenen van toegang aan chauffeurs, medewerkers en bezoekers vanuit de centrale post door middel van video toezicht en elektronische deurontgrendeling.

Open & sluit (controle) ronden

Wij zijn de eerste die uw pand openen en het veiligstellen voor degene die daarna komen.

Gedurende de dag worden er ronden uitgevoerd ter preventie van diefstal, het kenbaar maken van toezichthoudende aanwezigheid en constateren van incidenten waarop direct kan worden geacteerd.

Wij zijn ook de laatsten die uw pand afsluiten wanneer iedereen naar huis is vertrokken. Wij nemen brandpreventieve maatregelen en zorgen dat uw pand geheel is afgesloten

Secutor zorgt voor een veilig en gerust gevoel. Uw pand word brandpreventief gecontroleerd. Alle deuren en hekken zijn afgesloten en het alarmsysteem wordt ingeschakeld, waarna deze wordt geverifieerd bij uw meldkamer!

Diefstal & aanhouding

Mocht er bij een controle diefstal/verduistering van goederen worden geconstateerd dan zal de Secutor beveiliger conform protocol van de werkgever handelen.

Veelal betekent aanhouding op heterdaad van een verdachte, dat deze zonder oponthoud, wordt overdragen (+ het door de beveiliger “”onder zich gehouden” goed) aan de politie.

In de logistieke beveiliging is elke dag anders, dat maakt het werk afwisselend en interessant.

Ruben