VEILIGHEID DAAR GAAN WE SAMEN VOOR..

Secutor Security werkt in diverse disciplines binnen de beveiligingsbranche, maar begeeft zich ook in het sociale domein met toezicht- en bemiddelingstaken. Een voorbeeld daarvan is het Straatcoach project waarvoor we een aparte website hebben ingericht om u hierover uitgebreid te kunnen informeren.

Straatcoach

Het gebeurt iedere dag wel ergens dat jeugdgroepen, daklozen of personen met een psychische aandoening geluidsoverlast veroorzaken of wordt er op de openbare weg alcohol of drugs gebruikt. Veelal hangen zij rond in portieken. Ook locaties als speeltuinen, een plein of de ingang van een winkelcentrum zijn plaatsen waar deze groepen zich ophouden, geluidsoverlast veroorzaken en zwerfaval achterlaten.

In alle gemeenten van Nederland spelen dit soort zaken, maar hoe ga je als gemeente, instelling of burger hier mee om? We bieden met onze straatcoaches een oplossing in diverse gemeenten door onze “praatkracht”.

Bekijk onze speciale website www.straatcoach.nl voor meer informatie over deze dienst die we al succesvol inzetten in diverse gemeenten.

 

Onze diensten

Secutor is actief in diverse disciplines binnen de beveiligingsbranche. Lees op de diensten pagina met welke beveiliging we u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op!

1 + 3 =