Go to top
Zorgbeveiliging
24 uur per dag, 7 dagen per week!

Secutor Security is tevens een uitstekende partner in de zorgsector.
Door zich te onderscheiden in kwaliteit is Secutor Security al een geruime tijd werkzaam in verschillende sectoren binnen de zorg. Enkele voorbeelden hiervan zijn; nachtbewaking ouderenzorg, patiëntbegeleiding op zowel forensisch psychiatrische afdelingen alsook penitiaire inrichtingen, ziekenhuizen en verslavingszorg. Ook zijn wij een betrouwbare partner in het assisteren in crisisinterventies zoals bijvoorbeeld escalaties.

Secutor Security onderscheidt zich door haar personeel speciale trainingen te laten volgen, denkt u hier bijvoorbeeld aan omgang met verbale en fysieke agressie, hoe te reageren in kritieke toestanden gericht op de zorgsector, communicatie en basale kennis van psychopathologie (waar nodig kan dit worden bijgeschoold). Alle medewerkers  zijn tevens gediplomeerd Bedrijfshulpverlener en in het bezit van EHBO en AED hulpverlening.

Door jarenlange ervaring in de zorgsector durven wij te zeggen een betrouwbare en kwalitatief zeer goede dienstverlening te kunnen leveren voor elke zorginstelling. Wij leveren maatwerk en waar nodig zal op verzoek van de klant ons personeel worden bijgeschoold. Doordat wij kiezen voor kwaliteit en niet kwantiteit zijn velen u al voor gegaan. Wij geven u graag de referenties.

Indien er vragen zijn of u bent op zoek naar een passende partner die beveiliging op maat kan leveren voor uw zorginstelling neem dan gerust contact met ons op.