Go to top
Objectbeveiliging
We houden uw eigendommen nauwlettend in het oog

Helaas leven we in een tijd waarin we eigendommen niet meer onbeheerd kunnen achterlaten. Dit geldt vooral voor bouwterreinen, parkeerterreinen, gesloten kantoorpanden etc., de zogenaamde objecten.

Indien u er zeker van wilt zijn dat niemand zich uw eigendommen ongewenst zal toe eigenen, dan kan de objectbeveiliger van Secutor Security uitkomst bieden. U kunt er op vertrouwen dat onze objectbeveiliger gedurende de door u opgegeven tijden, uw eigendommen nauwlettend in het oog zal houden en bij onraad adequaat zal handelen.

Objectbeveiliging is het permanent bewaken van uw object door een gecertificeerde beveiligingsmedewerker. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie voeren onze medewerkers toegangscontroles uit en zorgen ze voor de veiligheid van alle personen of goederen die uw pand in- en/of uitgaan.

Daarnaast is er de mogelijkheid om controle-, openingen sluitrondes te verzorgen in en om uw gebouw. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om onveilige situaties goed in te schatten en op de juiste manier te handelen bij alarmmeldingen.