Go to top
Live Monitoring
Maak echt gebruik van uw camerabeelden!

Secutor Security kan u de voordelen van LIVE Monitoring aanbieden via een ultramoderne toezichtcentrale!

Hoe gaan we te werk?

Cameratoezicht Secutor Security heeft een ultramoderne toezichtcentrale tot zijn beschikking. Alle observatiewerkzaamheden vinden in een beveiligde geklimatiseerde ruimte plaats. Bij terrein- of objectbewaking verschaffen camera’s permanente informatie en geeft een persoon de mogelijkheid om snel grote terreindelen of meerdere objecten gelijktijdig te observeren. Incidenten kunnen vroegtijdig worden ontdekt, waardoor reactietijd aanzienlijk kan worden verkleind. In het geval van vermeende onregelmatigheden kunnen de vastgelegde beelden tevens als bewijs worden gebruikt.

Videobewaking is een goede aanvulling op traditionele beveiliging en biedt veel mogelijkheden en voordelen:

  • Haalt het maximale uit uw camerasysteem;
  • Snel ontdekken van kwaadwillende gasten;
  • Altijd geverifieerde meldingen, die daarom prioriteit hebben bij de politie;
  • Besparing in kosten;
  • Toezicht bij calamiteiten;
  • Begeleiding van open en sluiten;
  • Preventieve werking aan uw veiligheid en eigendommen;
  • Haalt het maximale uit uw camerasysteem;
  • inspecties buiten openingstijden.

Bruikbare beelden

Alle beelden die de camera’s maken worden in onze toezichtcentrale gecontroleerd. Signaleren wij iets dat afwijkt van de normale situatie, dan gaat een, door u aangegeven, persoon of een surveillant ter plaatse kijken. Indien nodig schakelen zij de hulpdiensten in. Wij kunnen altijd terugkijken op geregistreerde beelden, zodat we de situatie voor en tijdens het alarm goed kunnen beoordelen. Ook de politie en de verzekeringsmaatschappij maken graag gebruik van deze zogeheten pre-alarmbeelden.

Waarin onderscheidt cameratoezicht van Secutor Security zich?

In de observatiebranche kijkt men graag naar “zwarte (lege) beelden”. Dit wordt ook wel “video content analyse” genoemd. Als argument wordt vaak het volgende aangewend: “Een centralist blijft scherp, alleen wanneer hij of zij beelden op het scherm krijgt met de juiste gebeurtenissen en niet met veel nutteloze informatie”. Wat “nutteloze informatie” is, blijkt echter altijd achteraf pas! In de praktijk gaat men pas kijken, als er een alarmmelding is binnen gekomen. Pas DAN word er een audiovisuele verbinding gemaakt. Pas DAN ziet de centralist of er iets aan de hand is, of is geweest.

Wij denken hier duidelijk anders over! Wij willen het liefst voorkomen dat er een alarmmelding zou kunnen gaan ontstaan.

Onze centralisten zijn in staat om ongebruikelijke situaties zoals samenscholing, verdachte gedragingen van personen en/of voertuigen en andere afwijkende omstandigheden, LIVE tijdig te signaleren, waardoor een nare nasleep meestal voorkomen kan worden. Uiteraard kunt u gebruik maken van uw bestaande camerasysteem. Desgewenst kunnen onze cameraspecialisten met u bespreken welke systemen het beste zijn en over de extra veiligheid en preventieve werking die hiermee samen gaat.