Go to top
Evenementenbeveiliging
Voorbereiding, teamwork en communicatie!

Tijdens evenementen zijn voorbereiding, teamwork en communicatie de kernwoorden. Omdat de meeste evenementen in ruime locaties worden gehouden kan een minder gespecialiseerd bedrijf het overzicht volledig verliezen, waardoor u als organisator of locatiebeheerder zich noodgedwongen moet bezighouden met de beveiliging.

Secutor Security houdt tijdens het beveiligen van evenementen de touwtjes van de beveiliging stevig in handen. Vooraf wordt met u bepaald wat specifieke aandachtspunten zijn op basis van landelijke en gemeentelijke regelgeving en uw specifieke wensen en verwachtingen.

Tevens laat de mobiele surveillance een rapportage achter op locatie waarop u kunt zien wanneer, hoe laat en welke beveiliger er geweest is om de alarmmelding af te handelen. Verder zal de surveillant de aard van de melding en de ondernomen acties noteren. Omdat wij op wisselende tijden en routes onze taken uitvoeren, word het risico op schade door criminaliteit, vandalisme, diefstal en technische oorzaken tot een minimum beperkt.

Secutor Security de beste oplossing voor uw bedrijf!

Ook als u nog geen vergunning heeft voor uw evenement, kunnen wij u van dienst zijn:

  • Wij kunnen u adviseren m.b.t. de risico inventarisatie van uw evenement.
  • U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een beveiligingsplan.
  • Wij kunnen u als gesprekspartner ondersteunen tijdens voorbereidende gesprekken met gemeenten, politie en/of andere partijen.

Kortom, Secutor Security levert méér dan alleen beveiliging op de dag(en) van het
evenement.