Go to top
Over ons
Kwaliteit komt op de eerste plaats!

We staan voor Veiligheid|Kwaliteit|Flexibel|Veelzijdig

Secutor Security is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende beveiligings- en bewakingsdiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Ook hebben zij diverse praktijk cursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflicthantering, BHV en EHBO. Samenwerking met onze opdrachtgever is essentieel voor een toonaangevende en transparante aanpak. Als betrouwbare partner, staat het nakomen van afspraken naar opdrachtgevers/medewerkers hoog in het vaandel. Onze medewerkers(sters) zijn gescreend bij het Ministerie van Justitie.

Evenementenbeveiliging
Straatcoaches
Objectbeveiliging
Meer dan beveiliging
binnendienst

Ons team

Attachment image #36540

Yahya Hlimi

Algemeen directeur
Attachment image #36630

Timo Bosch

Commercieel Manager
Attachment image #36295

Sheila Derks

Office Manager
Attachment image #36304

Secutor Security

Planning

planning@secutorsecurity.nl
Tel: +31 (0)478 513 965

Attachment image #36629

Mohammed Gazza

operationeel Manager
Attachment image #36296

Carien Heesbeen

HR Manager
onze klanten

aan het woord

VieCuri medisch centrum heeft als regionaal topklinisch ziekenhuis een belangrijke functie in Noord Limburg. Zeker op het gebied van acute zorg. Daarbij kunnen emoties oplopen en is inzet van beveiliging soms noodzakelijk. Van de andere kant is het de rol van een beveiliger in een ziekenhuis om ook zeker de rol van gastheer op zich te kunnen nemen. VieCuri heeft in Secutor een goede partner gevonden om haar eigen beveiliging aan te vullen. De punctualiteit, kennis en kunde, het gastvriendelijk optreden waar het kan en stevig optreden waar het moet maken zij samen met onze eigen beveiliging absoluut het verschil.
Attachment image #36406
Ton Heerschop, Manager Safety & Security Viecuri Medisch Centrum voor Noord Limburg
Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Secutor een professioneel bedrijf is met gedreven medewerkers. Kernwoorden die bij het bedrijf passen zijn: Persoonlijke benadering, flexibel, meedenkend in de uitvoering, snel en duidelijk. Een plezier om mee samen te werken!
Attachment image #36405
Susan Hurenkamp, Gemeente Heerlen